L’equip femení del Ramon Castelltort, subcampiones d’Espanya de les Cruyff Courts

302

El passat diumenge les nenes del Ramon Castelltort d’Igualada van jugar el campionat d’Espanya Cruyff Courts 2018. Les jugadores es van poder classificar gràcies a la feina feta el 18 de març, quan van guanyar el campionat d’Igualada enfrentant-se a les diferents escoles de la ciutat. Això els va permetre anar el 22 d’abril a Martorell per jugar el campionat de Catalunya on amb molt d’esforç i moltes ganes van aconseguir quedar en primera posició classificant-se així pel campionat d’Espanya que justament es disputaria a Igualada.

Aquest diumenge va arribar la fase final. Les jugadores es van trobar a les 9 del matí al camp del Xipraret per disputar el campionat d’Espanya. Hi havien 8 equips masculins i 8 equips femenins, d’aquests equips es feien dos grups de 4 on jugaven tots contra tots. Les nenes del Ramon Castelltort van guanyar els 3 partits i es posaven primeres del seu grup, a la tarda es van haver d’enfrontar contra les 4es del l’altre grup. D’aquesta manera van passar a la semifinal on van jugar contra les jugadores de la Coruña que van aconseguir derrotar i aconseguir així el bitllet a la final.

A la final els esperava el Vendrell i les nenes començaven amb molts nervis i ganes de jugar sota la pluja. Va ser un partit intens i amb oportunitats de gol per part dels dos equips i quan només quedaven 3 minuts per al final un gol del Vendrell donava el títol a l’altre equip i deixava a les nenes del Ramon Castelltort subcampiones d’Espanya.

Per elles, haver arribat a una final d’Espanya ja era una victòria.

Entrenades per Maria Roda, van jugar: Aitana.P. , Claudia, Paula, Lia, Laia, Aitana.S. , Maria, Tania, Alba, Julia, Jazmin.