L’entrenador de l’Handbol Igualada, Pol Cantero, campió d’Espanya amb Catalunya

129

Aquest diumenge les seleccions catalanes d’handbol han aconseguit una fita històrica, en primer lloc disputant totes les finals del campionat d’Espanya de seleccions i en segon lloc aconseguint 5 títols de campions i un sots campionat.

Espectacular victòria a la final de l’equip infantil masculí. Els nois entrenats per Sergi Baguer i Pol Cantero perdien de quatre al descans (10-14), però a la represa l’equip va sortir amb una altra cara. Això els va permetre fer un parcial extraordinari a l’inici de la segona meitat passant del 10-14 al 24-16 (20 minuts sense encaixar cap gol) per acabar el matx guanyant de vuit.

L’actual entrenador del sénior masculí Finques Argent C. Handbol Igualada, Pol Cantero ha estat el nostre representant igualadí i s’ha proclamat campió amb la selecció infantil masculina. Pol Cantero fa anys que milita a les files de l’Handbol Igualada primer com a jugador i des de fa dos anys és l’entrenador de l’equip sènior masculí. Compagina aquesta tasca amb la de responsable tècnic com a segon entrenador de la selecció catalana infantil masculina i és en part l’artífex d’aquesta gesta.

Cal destacar que gràcies al gran treball de tot l’equip sènior masculí dirigit per Pol Cantero actualment es troba liderant la taula de 2ª catalana grup B sènior masculí, amb moltes possibilitats de poder aspirar a guanyar l’ascens de categoria per la temporada vinent.