Entre el 29 de juny i el 3 de juliol se celebra la quarta edició de la Setmana Jove d’Igualada

50

setmana_jove.jpg

Per quart any consecutiu, els joves d’Igualada, amb el suport del departament de Joventut de l’Ajuntament, tornen a organitzar la Setmana Jove. Creativitat, tecnologia, música i solidaritat són els eixos que han triat per confeccionar una programació amb activitats obertes a tota la ciutat, des del dia 29 de juny i fins al 3 de juliol.

Continuant amb el model de pressupost participatiu que caracteritza el projecte Impuls, durant l’assemblea jove realitzada el passat 9 de maig, els joves van atorgar a cadascuna de les activitats proposades una partida econòmica. Com a novetat aquest any i a causa de la similitud entre propostes, els joves van decidir sumar esforços i treballar conjuntament creant tres esdeveniments per aquesta quarta edició.

Així, la Setmana Jove obrirà la seva programació amb el Campus Inventors 3.0 organitzat per l’Associació InQuiet, on joves d’11 a 16 anys podran explorar la tecnologia i potenciar la seva creativitat. L’activitat, gratuïta i amb inscripció prèvia, tindrà lloc del 29 de juny al 3 de juliol, de 15h a 18h. Per a més informació es pot consultar el web www.inquiet.cat.

El dimecres, 1 de juliol, els joves corresponsals de la Kaserna s’han proposat celebrar amb tota la ciutat l’inici de la temporada estival amb la tercera festa del Holi Colors, una explosió de colors a ritme de música que tindrà lloc a les 19h al pati del Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia.

Com a acte final de la Setmana Jove, l’associació Rec On Fire i l’associació Big Tree conjuntament amb els joves de JoKB, han organitzat un festival benèfic amb tallers i música en directe per continuar ajudant als nens i nenes de Lamin (Gàmbia), un projecte solidari que treballen des de fa un any des de l’associació Big Tree.

Per a més informació es pot consultar el web www.igualadajove.cat.