Enric Verdaguer composarà la banda sonora d’un film que busca finançament

47

Un grup de sis estudiants de Comunicació Audiovisual de la UPF engega una campanya de crowdfunding per finançar el seu treball de final de carrera, un llargmetratge. La pel·lícula titulada ‘Clímax’ reflexiona sobre les relacions personals, les diverses orientacions sexuals i l’amor propi i es rodarà durant el 2018 i 2019 a Catalunya.

El projecte va ser seleccionat com el 2n millor projecte valorat pel públic assistent al Saló del Cinema i les Sèries celebrat el passat mes de febrer. A més a més ha guanyat una beca de seguiment per part de productors experts en el sector cinematogràfic i la participació en el “Producers meet producers” que es celebrarà durant el proper Festival de Sitges.

El llargmetratge, dirigit per Beatriz Pérez i Aurora D’Érrico i en el qual l’igualadí Enric Verdaguer farà el disseny de so i composarà la banda sonora, ha despertat interès al rebre el suport de Carla Simón (recent guanyadora d’un Goya per “Estiu1993”), Jonás Trueba o Javier Rebollo entre d’altres.

Trobareu més informació al link de Verkami (detalls de l’equip artístic i tècnic, Teaser en format vídeo, així com material complementari).