Energies i benestar: Què passa quan ens morim?

461

Són molts els científics d’arreu del món, i de diferents branques, que estudien que passa després de la mort. No només és la fe de molts, és també l’interès dels més incrèduls, el secret més ben guardat que experts en física quàntica anhelen poder demostrar, i és també una realitat viscuda a través d’experiències i testimonis de nombroses persones de diferents cultures, edats, classes socials i nivells intel·lectuals.

Pim van Lommel és un investigador que estudia experiències després de la mort. Cardiòleg i professor, té perfectament clar el que és la mort clínica i la mort biològica de l’ésser humà, i  afirma que la mort és un canvi de consciència. Quan va iniciar el seu treball, ja fa 30 anys, els seus companys escèptics de professió opinaven que això de veure llums, sentir veus, etc., són al·lucinacions per la falta d’oxigen al cervell, l’anòxia, però a través dels resultats dels primers estudis va demostrar que això només podria justificar un 18% dels casos, i els altres?.

Són nombrosos els relats de pacients que descriuen alguns objectes o fets que han passat durant els minuts en que estaven clínicament morts, a la seva habitació o al passadís de l’hospital (malgrat el seu cos físic haver-se mantingut immòbil), i que expliquen queho han vist des d’un altre pla, veient el seu cos físic però no sentint-lo, com és possible doncs?

L’explicació, que al llarg de la història alguns ja ens contaren…és la següent: La nostra consciència no es més que un retransmissor per a aquesta dimensió del nostre ésser, i per tant no es troba al cervell, sinó fora d’ell, a la part energètica del nostre ésser. És com una ràdio, mentre vivim aquí, sintonitza amb aquest univers. La nostra mort, la mort com a ésser humà, és doncs un canvi de consciencia, una transició pel nostre ésser superior. Així doncs, la consciència no mor, es troba fora del nostre cos físic, només canvia de dimensió.

Aquests “ressuscitats”, els retornats d’aquestes experiències properes a la mort, no són pas pocs. Són més de mig milió a Holanda, 2 milions al Regne Unit i més de 9 milions a Estats Units, segons registres oficials. El 98% d’aquestes persones s’enriqueixen d’aquesta experiència, no tenen por a la mort, són més altruistes, i sobre tot més espirituals. Alguns desenvolupen certes capacitats clarividents fins aleshores adormides, com veure l’aura de les persones o als desencarnats.

I que són els desencants? Doncs són els que no retornen, i deixen el seu cos físic. Aquests, les seves consciències,poden quedar-se en el nostre pla (fer el viatge a mitges) i cada dia són percebuts per més persones, sobretot els nens. Però no passa res, hi ha molta gent que els ajuda a elevar-se, a explicar-los que han deixat el seu cos físic i que han de seguir el seu camí cap a nous projectes. La majoria afortunadament fan el viatge amb molta llum i amor de forma directe, il·lusionats per retrobar-se de nou amb l’eternitat.

Recordar-te que si tens qualsevol dubte pots escriure a energiesibenestar@veuanoia.cat

Montserrat Argelich