Empat dels waterpolistes del CN Igualada davant el Sant Adrià “B”

19 de febrer de 2018

El passat dissabte 17 de febrer els waterpolistes de la categoria absoluta masculina del CNI va jugar contra l’equip de Sant Adrià B amb un resultat final de 8-8.

Al primer quart, l’equip igualadí va saltar a l’aigua de forma segura. El bon treball en defensa va fer que l’equip de Sant Adrià hagués de finalitzar les jugades des de fora, des dels 5 metres. Però en canvi, en l’atac, els nostres jugadors no sentien les mateixes sensacions ja que els costava molt acabar les jugades. Aquesta situació es va produir durant tot el partit, fent que no fos un joc de gaire intensitat. Minuts abans d’acabar el partit, l’àrbitre va xiular una expulsió en contra de l’equip del CNI, facilitant així que l’equip local marqués un gol i el partit quedés amb un empat de 8-8 al marcador i fent que l’Igualada perdés la oportunitat de guanyar el partit.

Parcials: 1-1, 0-2, 4-2, 3-3

Alineació CNI: D.Hontoria(porter), E.Noguera(1), A.Boix, J.Burgues(1), K.Casado, J.Soler, Q.Vilarrubias, T.Mallofré, P.Perez, M.Badia, D.Pelejà(2), X.Plomo(4), P.Gomez(porter) i com a entrenador M.Tolosa

El proper partit serà dissabte 24 a la piscina municipal de Les Comes contra el Club Natació Olot a les 19:45h