Empat de l’Igualada Rigat a la pista del Vendrell
E

16 de desembre de 2018

L’Igualada Rigat va empatar a dos gols contra el CE Vendrell, en un partit on els arlequinats van ser superiors i van merèixer més. El resultat encara no assegura la classificació matemàtica per la Copa del Rei, quan encara queden dues jornades per acabar la primera volta. La falta de punteria en algunes ocasions i la bona actuació de Gerard Camps pels locals, va ser l’únic que van impedir que els arlequinats s’emportessin 3 punts, que haurien assegurat el passaport per la Copa.

La primera meitat va acabar amb un parcial de 0 a 1, uns números poc fidels al que es va veure la pista, on els homes de Ferran López van gaudir de més ocasions per ampliar diferències. Oriol Vives va anotar el primer gol igualadí al minut 8, amb un remat ras. Roger Bars va tenir la millor ocasió de la primera part amb un remat que el pal va escopir. L’Igualada Rigat podria haver trencat del tot el partit perquè va tenir múltiples oportunitats per ampliar el marcador, especialment un remat de Roger Bars al segon pal. El resultat ajustat va mantenir als vendrellencs dins del partit, que cada vegada més van creure en treure alguna cosa positiva del matx.

A la represa, els arlequinats van fer el segon amb una contra de dos contra el porter, conduïda per Molas i Baliu. El capità va fer l’últim passi, que Molas va rematar a boca de gol, la bola va rebotar al pal, Baliu la va caçar i va re-assistir a Molas, que, a la segona, va afusellar al porter vendrellenc.

El 0 a 2 però, no va durar gaire en el marcador i tres minuts més tard el Vendrell reduïa diferències amb un remat de Ferrer al primer pal. L’1 a 2 va arribar fins a falta de 9 minuts del final, i amb l’Igualada carregat amb 9 faltes d’equip.

Conscients d’aquesta circumstància, els locals van augmentat la pressió. Gràcies a aquest canvi tàctic, al minut 48, el mateix Jordi Ferrer va aprofitar la precaució de la defensa igualadina per rematar una bola penjada al segon pal i establir l’empat.

Amb aquest punt, l’Igualada Rigat haurà d’esperar la resta de resultats de la jornada per saber si ja es classifica per disputar la Copa del Rei o si ha d’esperar a tenir una nova oportunitat la següent jornada. El pròxim compromís a l’OK Lliga serà contra el Sant Cugat a Les Comes el dissabte 22 de desembre, en l’últim partit del primer equip de l’any.