Empat èpic de l’AVI a Horta

24 d'abril de 2017
Extraordinari partit el disputat al municipal d´horta, on la fé i el treball van ser obsequiats amb un ambient primaveral, una esportivitat fora de dubte i emoció que va fer vibrar la grada, blava, per cert.  Visita dels igualadins a un dels equips més regulars i capdavanters de la competició, que compta amb un dels millors jugadors de la categoria de veterans, Raúl Caballero, un auténtic corcó per les defenses.  Encetat el matx els locals van ser els clars dominadors de la primera meitat i els blaus, sacrificats com sempre, no van deixar escletja per on passesin els hortencs.  A la pressió local responguèren els blaus amb tímids contracops que no acabaren de fructificar per poc, al minut 30 un rápid contraatac local fa plantar el davanter a l´área blava i Diego en la sortida a la ratlla de la frontal, fa caure al davanter i l´árbitre xiula penal. El mateix davanter executa la pena máxima i adelanta als barcelonins en el marcador 1-0.  A les acaballes del primer temps gran jugada dels igualadins a l´área local, fan caure a Enric, penal, el llançament surt per damunt del travesser.
En la segona meitat els hortencs van sortir disposats a liquidar el matx i van posar setge al marc defensat per Diego, que va ser un mur infranquejable per els constats atacs locals i ajudat per l´enorme treball dels jugadors blaus que no van perdre la fé en cap moment.  Fruit del enorme treball i despesa física, al minut 90, Pau treu una falta en camp propi, pentina Canals, la recull Costa i de xut creuat fa que els blaus marxin d´horta amb el merescut empat, fruit del treball incansable dels jugadors al llarg dels noranta minuts.
Per el conjunt igualadí van jugar, Diego, Xavi C., Manel C., Farré, Ivan,Solís, Canals, Pau, Rober B., Costa, Enric, Quim, Tort, a la banqueta Ramonet.  La propera jornada els blaus rebrán al Badalona a les comes.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?