Els periodistes conviden l’alcalde d’Igualada a “passar comptes”

87

Marc Castells.jpg

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, farà balanç del seu mandat polític el dilluns 2 de març, a les 8 del vespre, a l’Auditori del Museu Comarcal de l’Anoia, en un acte obert al públic. Castells ha acceptat la proposta plantejada per la demarcació del Col·legi de Periodistes de participar en una conferència-col.loqui amb els representants dels mitjans de comunicació locals durant el qual tindrà l’oportunitat de rendir comptes de la feina feta i respondre les preguntes dels periodistes.
Després de l’exposició de l’alcalde, els periodistes dels mitjans locals formularan una pregunta concreta a l’alcalde, sobre alguns dels temes que han despertat més interès al llarg dels darrers quatre anys, durant els quals Castells ha encapçalat el govern municipal CiU-ERC. Aquest tipus d’acte és inèdit a Igualada.
Castells serà interpel·lat per periodistes d’Anoiadiari.cat, Agència Catalana de Notícies-Anoia, Infoanoia.cat, L’Enllaç dels Anoiencs, La Veu de l’Anoia, Regió 7, Canal Taronja-Anoia i Ràdio Igualada.

Repetir l’acte cada dos anys
El president de la Demarcació Catalunya Central del Col.legi de Periodistes, Gonçal Mazcuñán, ha explicat que la intenció de l’entitat que representa és poder convocar un debat similar cada dos anys, en una iniciativa idèntica a que es fa amb l’alcalde de Barcelona a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Marc Castells
Marc Castells i Berzosa (Igualada, 23 de novembre de 1972) és militant de Convergència Democràtica de Catalunya i alcalde d’Igualada des de l’11 de juny de 2011. També és cap de l’Àrea d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge i diputat provincial de la Diputació de Barcelona. Va ser president del Consell Comarcal de l’Anoia entre el 2009 i el 2011.
Castells inicià la seva carrera política l’any 1997 militant a la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC).
A nivell professional, Marc Castells inicià la seva carrera l’any 1995 al Consell Comarcal de l’Anoia. Fou responsable de la gestió de formació ocupacional per aturats, tallers d’ocupació, programes d’inserció i la implantació de la norma ISO 9001.