Els Pastorets infantils de Calaf inicien les seves representacions aquest diumenge

23

Van començar la seva aventura fa sis anys i des de llavors han passat més de 8.000 espectadors a mirar-los. Son els Pastorets infantils de Calaf, que aquest any faran tres representacions. La primera, aquest proper diumenge, 22 de desembre, la segona el proper dia 28 i l’última serà el dia de Reis. Totes seran a les 6 de la tarda.

Els jocs lumínics, les fotografies d’alta resolució i les innovadores tècniques de so conviuen i faciliten el diàleg entre els discursos dramàtics, narratius i audiovisuals. La incorporació de curtmetratges al llarg de l’espectacle i les il·lustracions en gran format animades realitzades per Valentí Gubianes aconsegueixen, una vegada més, fusionar realitat i ficció amb naturalitat i sense estridències.

Sobre l’escenari passen més de 150 nens i nenes que s’entreguen en cos i ànima a un espectacle que no només viuen, se’l creuen fins al final i això és gràcies a l’empenta d’un director que viu amb passió la seva feina, l’Eloi Fonoll ha estat qui ha sabut crear una estètica escènica original, avantguardista i contemporània on la mescla de diferents registres i recursos escènics han fet que Els Pastorets Infantils de Calaf esdevinguin un impressionant espectacle sense precedents regit per la permanent investigació per poder fer realitat un espectacle que, any rere any, evoluciona tant en l’àmbit interpretatiu com en la posada en escena.