Els Mossos d’Esquadra detenen una dona a l’Anoia per furtar joies en una joieria

54

cochemossos.jpg

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada van detenir el dia 12 d’agost una dona, de 51 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Santa Margarida de Montbui, com a presumpta autora d’un delicte de furt.
 
Pels volts de les 20.00 hores del mateix dia 12, els mossos van tenir coneixement que s’havia produït un furt en una joieria d’Igualada.
 
Al lloc s’hi va adreçar una patrulla, la qual va contactar amb la propietària de l’establiment. Aquesta va explicar que en un moment de descuit de la dependenta, un clienta va sostreure un joc d’arracades i un anell d’or, valorats en 917.50 euros, d’una de les safates de joies que li estaven ensenyant.
 
Tanmateix, la dependenta va facilitar una descripció acurada de la dona, i els agents van poder visualitzar les gravacions de les càmeres de seguretat de l’establiment. En aquestes es veia clarament el moment de la sostracció.
 
Acte seguit, diverses de patrulles logotipades i de paisà van iniciar la recerca de l’autora del furt pel centre de la població d’Igualada.
 
La dona va ser localitzada i detinguda a la plaça de la Creu. Quan els agents van escorcollar la seva bossa de mà, hi van trobar els suports de cartró que contenien les joies buits i tres embolcalls amb cocaïna. La dona va manifestar que havia venut les joies en un altre establiment per 150 euros.
 
Els agents es van adreçar a l’establiment i va recuperar les joies, retornant-les a la seva legítima propietària.
 
Pel que fa a la tinença de la substància estupefaent, els mossos la van denunciar administrativament.
 
La detinguda, amb antecedents, va passar el 13 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.