Els Hostalets de Pierola presenta el procés de participació per l’emplaçament del nou pavelló cobert

52

hostalets.jpg

El passat divendres, 6 de març, va tenir lloc la presentació del procés de participació a càrrec de l’alcalde dels Hostalets de Pierola, Daniel Vendrell, i del regidor de Governació, Jaume Trias, que van explicar les diferents opcions que es presenten en l’execució d’un pavelló poliesportiu cobert. Aquest serà un primer pas per palpar el que sembla una demanda històrica dels veïns i una necessitat per al desenvolupament de la pràctica esportiva al municipi. Els assistents a l’acte van mostrar interès per conèixer els avantatges i inconvenients en cada cas, saber quines diferències de costos hi ha entre cada opció i van començar a mostrar algunes preferències. La presentació va servir també per informar que aquest pas és previ al de determinar quin tipus d’obra i pressupost finalment s’aplicarà a partir de la ubicació que els hostaletencs escullin. 

Els veïns del municipi podran seleccionar una de les tres ubicacions proposades: al costat del camp de futbol, cobrir l’actual pista poliesportiva o a l’antiga piscina.

El vot es podrà dipositar des d’aquest dilluns fins al 21 de març en una urna situada a la recepció de l’Ajuntament, en l’horari d’obertura habitual, on hi ha també butlletes de participació. L’escrutini dels vots es farà públicament un cop finalitzi el termini de participació.