Els germans Jaume es proclamen campió i subcampió d’Espanya d’esquaix

51

Aquest cap de setmana Cuenca va ser escenari dels campionats d’Espanya de clubs en què hi van participar dos igualadins, els germans Jaume, però ho van fer en clubs diferents. El Joel ho va fer amb el club Tres Cantos de Madrid i el Bernat amb el Tennis Sabadell, actuals campions. L’atzar del sorteig va fer que els dos equips no es poguessin trobar fins la final. Desprès de les rondes preliminars, Tres Cantos va derrotar a semifinals a l’Abarlés de Granada en una eliminatòria molt igualada de 3-1 i amb victòria del Joel davant Enrique Gonzalez per 3-1 i el Tennis Sabadell ho va fer amb el Rocafort de Barcelona per 4-0. També producte de les casualitats, els dos germans es van enfrontar la gran final resolta a favor del Bernat 12-10, 11-7, 11-6 i dominada finalment pel Tennis Sabadell per 3-1.

Aquest és el tercer títol consecutiu pel Tennis Sabadell i en les tres ocasions amb presència de l’igualadí Bernat jaume, que per cert, estrena nou ránquing mundial, el 79.

Campionat d’estiu amb sopar i entrega de premis de la lliga social.
A finals de juny va concloure oficialment la temporada d’esquaix amb el campionat d’estiu i acte seguit amb el sopar i l’entrega de premis de la lliga social de gener-juny.

La veritat és que el campionat que tancava la temporada va ser prou interessant amb molts partits renyits i boníssim ambient. El campionat va acabar amb el triomf de Joel Jaume que brillantment ha tancat fent el triplet i guanyant la lliga d’hivern, el comarcal de la fira i l’esmentat torneig d’estiu.
El Jove Nacho Fajardo també ha completat un temporada molt regular pujant al calaix en tots els campionats.
Finalment la lliga social de gener-juny, la que premia als més regulars, te nou campió amb el Sergio Rivero davant del Lluís Fernández, a segona l’Albert Enrich ha dominat davant el Ton Colom i finalment a tercera victòria incontestable del Jordi Gual davant el jove Jordi Colom.