Els donatius dels vilanovins i empreses per a la Meritxell ja arriben a 3.902€

117

Aquesta setmana es van obrir les guardioles que un grup de veïns van repartir pels comerços de Vilanova del Camí amb l’objectiu de recaptar fons per la Meritxell, una nena que pateix un DIPG, i que ha de començar un tractament compassiu la propera setmana a Navarra.
Als donatius de les guardioles s’han sumat a les aportacions que han fet les empreses Novares i Snop, de La Pobla de Claramunt, i entre tots, han aconseguit recaptar 3.902,66 €. Aquests diners seran ingressats avui al compte de l’associació Unidos contra DIPG que finançarà el tractament de la nena.
L’alcaldessa Noemí Trucharte, que ha estat encapçalant aquest grup, ha explicat a Ràdio Nova que han deixat únicament dues guardioles per obrir amb l’objectiu de seguir recollint donatius durant els actes que s’han organitzat aquest cap de setmana.
Ahir Noemí Trucharte es va reunir amb la mare de la Meritxell, Sofia, i les representants vilanovines, Sandra Iglesias, de Novares i Eva Vadillo, d’Snop, dues empreses que s’han implicat en el projecte, per fer el recompte dels donatius i han valorat amb satisfacció la solidaritat ciutadana.

L’alumnat de sisè del Joan Maragall i l’AAVV del barri Bonavista també han aportat els seus donatius per a la Meritxell

Els donatius per a la Meritxell arriben també des d’entitats i col•lectius particulars. Aquesta setmana hem sabut que l’alumnat de sisè, de l’Escola Joan Maragall, el curs que fa la Meritxell, han destinat els diners que van sobrar de la festa de graduació, 230 €, per ajudar la Meritxell i la seva família. De fet, les seves fa dies que també fan altre activitats per anar sumant donatius.
Avui també ens han comunicat que l’Associació de Veïns del Barri Bonavista ha fet un donatiu de 125 €.
Recordeu que si voleu col•laborar en aquesta causa podeu fer un ingrés directament al compte de l’entitat Unidos contra el DIPG o a través de la plataforma de mecenatge GoFundMe https://www.gofundme.com/ayuda-para-meritxell creada per l’emprenedor vilanoví Jesús Suárez.