Els alumnes de 1r d’ESO del Pla de les Moreres participen a la Trobada de Corals de Secundària

26

Divendres 27 d’abril va tenir lloc a Vic la XXIV Trobada de Corals de Secundària, la primera en la que participa el nostre institut. La trobada d’enguany volia posar l’èmfasi en la igualtat entre els homes i les dones, en un marc més ampli digualtat entre les persones.

52 alumnes de 1r d’ESO han assajat de valent durant mesos guiats pel professor de música, Oscar Zamora, i divendres van debutar en el Centre d’Arts Escèniques d’Osona, L’Atlàntida.

Previ al concert, vam poder participar d’un taller de percussió corporal impartit per Santi Serratosa, i després d’un assaig general, va començar el concert: primer amb la Simfonia nº10 de Mendelssohn i Bohemian Rhapsody de Freddy Mercury, interpretat per l’orquestra del Conservatori de Vic. A continuació, 15 corals provinents de diferents indrets de la Catalunya Cetral, sota la direcció de Quim Térmens, Sebastià Bardolet i Constantí Sotelo, van interpretar tres peces musicals: Persones iguals, de David Melgar i lletra de Giber d’Artze, Els segadors, Himne nacional de Catalunya, i per donar fi a la trobada, Cant de la Trobada, de Constantí Sotelo i amb lletra de Joan Prats.