El Zoom Festival Internacional de Ficció TV presenta la imatge de la 13a. edició

35

zoom.jpg

El Zoom Festival Internacional de Ficció TV presenta la imatge de la 13ena edició que tindrà lloc del 25 al 29 de Novembre a Igualada, Barcelona.
La imatge gràfica ve de la mà del dissenyador igualadí Nil Morist, que s’inspira les il·lustracions de Saul Bass, d’aquells cartells i títols de crèdit de la millor ficció de pantalla de l’època dels 60. Segons explica Morist, la silueta del fons simbolitza la pantalla com a ésser viu amb el qual interactuem i les notes de color són la ficció, les emocions i els sentiments que ens evoca.
Amb aquesta imatge alegre i molt visual, el Festival Zoom obra la convoctòria per rebre la millor ficció televisiva a nivell internacional. Les productores i televisions podran fer arribar les tvmovies produïdes durant l’any 2014 a través del web del festival o bé entrant a la plataforma Movibeta.com, fins el 31 de juliol.
A banda de la secció oficial a concurs, el Festival manté l’aclamada secció Zoom Didàctic per a les escoles de la comarca de l’Anoia, les classes professionals destinades al joves, Zoom Class, així com la secció de curtmetratges i websèries, el Zoom Jove que programen els
igualadins Joan Fitó i Marta Berenguer.
Les webseries i el jove talent van agafats de la mà, i el Festival Zoom seguirà apostant per aquest gènere organtizat per segon any el Showcase de Pilots de Ficció, conjuntament amb Serielizados.com. Els documentals realitzats per a la televisió també hi tindran
cabuda dins la secció ZoomDocs.
El Festival Zoom s’organitza des de l’Ateneu Igualadí des de l’any 2003 i compta amb el suport de l’Ajuntament d‘Igualada, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la implicació de Televisió de Catalunya, Televisió Espanyola i Atresmedia.