El xef igualadí David Andrés deixa de ser el cap de cuina de l’ABaC
E

20 de maig de 2019

Després de 9 anys treballant en un dels millors restaurants de Catalunya, els darrers com a cap de cuina, el xef igualadí David Andrés ha fet un comunicat explicant que deixa l’ABaC. Andrés era el número dos d’aquest restaurant amb tres estrelles Michellin i que té com a xef al mediàtic Jordi Cruz. En el comunicat, Andrés explica que “brindant tot el temps que l’empresa necessités per reemplaçar-me, crec ha arribat el moment just per il·lusionar-me en altres projectes familiars i professionals”. A més d’agrair l’ajuda de tots els seus companys al restaurant, el xef igualadí acaba el comunicat dient que “com a persona somiadora i inquieta que soc, seguiré somiant truites per seguir creixent professionalment i entregant-me a la gent que estimo. Així doncs, pel que necessiteu, m’agradaria enfortir aquestes relacions en un futur tant en l’espai personal com professional”.

Cal recordar que David Andrés, juntament amb el seu germà Xavier, han inaugurat l’hotel del Somiatruites, el seu projecte personal a la ciutat d’Igualada. L’any 2017, la revista Forbes va situar al cuiner anoienc com un dels 30 millors talents joves del món.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'Enquesta

T'atenen en català en els comerços on vas habitualment?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta