El web igualadajove.cat es renova amb una imatge més dinàmica i s’adapta als mòbils

58

web_joventut.jpg

El departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada ha estrenat aquest mes de novembre una nova imatge en el seu espai web, accessible a través de l’adreça igualadajove.cat. Des d’aquesta tardor, el web presenta una estètica molt més clara i integra les xarxes socials de manera que es pugui accedir fàcilment als perfils de Facebook, Twitter, Instagram, Flickr i al canal de Vimeo.

El nou portal, elaborat tenint en compte les preferències dels joves de la ciutat d’Igualada i de la comarca de l’Anoia, és molt més dinàmic, atractiu i interactiu. Facilita també l’accés a les matèries d’interès que ofereix el Punt d’Informació Juvenil, com ara formació, assessoria laboral, suport a les entitats, emancipació, salut i oci, així com a diferents recursos per a desenvolupar projectes d’interès juvenil. S’hi pot trobar, a més, tota la informació relativa als equipaments i recursos a l’abast dels joves, a les entitats locals i a les iniciatives impulsades i desenvolupades des del mateix departament.

El web també està adaptat perquè tothom hi pugui accedir i el pugui consultar des de qualsevol dispositiu mòbil o tablet.