El Vilashopping omple la plaça del Mercat i planta cara al mal temps

52

vilanova.jpg

La plaça del Mercat es va omplir de gom a gom gràcies a la iniciativa comercial Vilashopping nit de tapes. Una activitat comercial, festiva i gastronòmica que en aquesta primera edició va aplegar una vintena llarga de parades. Comerços tradicionals, artesans i entitats van instal·lar-se a la plaça del Mercat per promocionar els seus productes i serveis i, per primera vegada, també s’hi van afegir una desena de restauradors locals que van resultar un gran atractiu per a la festa i per a la població.

Durant tota la tarda hi va haver públic a la mostra però que va ser al voltant de les vuit de la tarda quan es va donar el punt més àlgid de visitants. Molta gent feia cua per comprar els tiquets per a degustar les tapes que oferien els diferents establiments i que han estat d’allò més variades: pizza, creps, truita de patates i de verdures, escalivada, humus, callos, miniburguers… En el moment més interessant de la vetllada, passats dos quarts de deu del vespre, la pluja es va encarregar però de posar el punt i final a l’activitat, molt abans del què estava previst.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Barón, assegura que el fort ruixat que va caure en 10 minuts, no va donar temps a reaccionar ni a paradistes, que van haver de recollir a corre-cuita el material per salvar-lo de la pluja, ni als organitzadors, que van haver de suspendre el concert amb el grup CyBee, només deu minuts després de començar.

Des de Promoció Econòmica es va buscar una alternativa per no perdre l’actuació del grup i se’ls va convidar a fer un acústic a l’interior del Mercat Municipal, una iniciativa improvisada, explica Barón, que malgrat tot, va ser força aplaudida pel públic assistent.

El regidor de Promoció Econòmica ha fet una valoració molt positiva d’aquesta primera edició del Vilashopping nit de tapes. Assegura que, malgrat la pluja, tan comerços com restauradors estan satisfets dels resultats tot i que aquesta setmana faran una valoració més acurada amb cada un d’ells. Barón creu que la continuïtat del Vilashopping està assegurada.

El regidor també ha avançat que des de l’àrea de Promoció Econòmica ja han començat a treballar per organitzar una nova fira de comerç de cara a Nadal. Una fira que esperen fer plegats amb la nova associació del comerç de Vilanova que Baron creu que podria estar constituïda abans del proper mes de desembre.