El Vilanova Bàsquet Endavant fa un ple de victòries i porta dos equips a les finals comarcals
E

23 d'abril de 2018

L’equip cadet masculí va guanyar el seu partit, de nou per incompareixença del rival, i així jugarà la final comarcal davant el Badia i Margarit.

Les noies del cadet van tenir jornada de descans, però ja estan classificades per la final a 4, on jugaran la seva semifinal amb el Bàsquet Hostalets.

Les victòries al parquet van venir de la mà de les noies del sènior femení. Dimecres van guanyar a la difícil pista del Catalana Occident Manresa per 44 a 54, en un partit molt igualat durant tota la primera part. Al tercer quart les vilanovines van agafar una diferència propera a la desena de punts, que van saber mantenir fins al final del partit.

Van jugar, Marina Espejo (2), Clara Bargalló (8), Clàudia Oller (9), Clàudia Miramunt (6), Marina Palmés (7), Mariona Barral (8), Èlia Díez (6) i Alexandra Vives (8). Entrenador Alexey Domènech.

Parcials 12-10, 8-12, 8-14 i 16-18.

Diumenge van guanyar amb facilitat al C.B. Masquefa per 71 a 23, i es consoliden a la cinquena posició de la classificació.

El partit no va tenir història degut a la clara superioritat de les locals que a més van fer un partit molt seriós, amb un joc molt intens en defensa i un atac molt coral, amb totes les jugadores anotant, si bé van destacar els 29 punts de la base Èlia Díez.

Van jugar, Marina Espejo (11), Clara Bargalló (11), Clàudia Oller (7), Marina Palmés, Èlia Díez (29), Núria Torrens (11) i Alexandra Vives (2). Entrenador Alexey Domènech.

Parcials 21-6, 14-2, 18-10 i 18-5.

Els propers partits seran:

Dissabte 28-04-2018

10.30 C.B. LLORENÇ-VDC BÀSQUET CLUB ENDAVANT CADET FEMENÍ

Dissabte 05-05-2018 FINALS COMARCALS

09.00 BÀSQUET HOSTALETS JUVENIL- VDC BÀSQUET CLUB ENDAVANT CADET FEMENÍ( en cas de victòria, a les 12.00 jugarà la final)