El tram 24, preparat per acollir els anoiencs

164

A les 17.14h, aprofitant la simbologia de la caiguda de Barcelona l’11 de setembre de fa 304 anys en la Guerra de Successió, començarà l’onada sonora que l’ANC i Òmnium han preparat aquest any per la Diada. Un manifestació que aquest any tindrà un record molt especial pels presos polítics i els exiliats.

Tot i que tothom es podia inscriure en el tram que volgués, aquell reservat pels anoiencs és el número 24 que, com tota la resta, ja està ple. Aquest tram es troba a la part central de la concentració, a la cruïlla entre l’Avinguda Diagonal i el Passeig de Gràcia. Serà aquí, per exemple, on els Moixiganguers aixecaran diversos castells durant la tarda, per donar un to festiu a una manifestació que també es preveu altament reivindicativa.

Aquest migdia han sortit fins a 30 autocars de diversos punts de l’Anoia, amb unes 2.000 persones a bord. Quinze d’aquests tenien Igualada com a punt de sortida i la resta, d’altres localitats de la comarca.

En total, la manifestació ja conta amb més de 450.000 inscrits i s’han llogat gairebé 1.500 autocars per desplaçar-se fins a Barcelona. A més, ahir es portaven més de 270.000 samarretes commemoratives d’aquesta Diada.