El Torneig Arcadi Manchón es presenta en el marc del Barcelona Open Banc Sabadell

55

Aquest dimarts es va presentar a l’estand que la Generalitat de Catalunya té al village del Torneig Comte de Godó, la 7a edició del Torneig de Tennis Arcadi Manchón (TAM) que té lloc al Club Tennis Montbui i que enguany es disputarà del 26 de maig al 3 de juny.

L’acte va comptar amb el Director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig, el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, el Sub-director General d’Activitats Esportives i Infraestructures de la Generalitat, Oriol Marcé, el president del Club Tennis Montbui, Juanma Aguilar i el director del torneig i de Top Tennis, empresa organitzadora, Arcadi Manchón, a més de patrocinadors i premsa esportiva.

Manchón va presentar la 7a edició amb una novetat important; les noves instal·lacions, i és que aquest darrer semestre Top Tennis no ha deixat de treballar per condicionar les instal·lacions i fer realitat un nou centre esportiu dedicat a la formació i alt rendiment del tennis.

En aquest sentit, l’empresa Top Tennis ha afrontat la construcció de la sisena pista i ha millorat el paviment i altres aspectes tècnics de les cinc existents. A més, s’han habilitat sales polivalents per afavorir la formació en diferents àmbits relacionats amb el tennis (formació de jutges de línia, de jutges de cadira, etc)… i en les que també s’ofereixen nous serveis com fisioteràpia, dietètica i nutrició, etc. També és previst posar càmeres que permetran millorar el treball tècnic i tàctic dels jugadors.

Tot plegat, un seguit de millores que de ben segur veuran i sentiran els participants al Torneig Arcadi Manchón el pròxim mes de maig i que ens prepara cap a l’aposta de poder acollir un campionat Challenger de 50.000$.

Pel que fa a aquesta edició Machón va explicar que seran 64 jugadors a la prèvia, 8 dels quals passaran a la fase final, on es trobaran amb 32 tenistes més. Tots ells vinguts d’arreu de la geografia mundial.

El director del Club Tennis Montbui, va afirmar la bona aposta que van fer per Top Tennis, encapçalada per l’Arcadi Manchón. D’una banda per treballar els objectius del Club, de fer arribar el tennis a tothom en especial als nens i de l’altre per les millores qye està tirant endavant que fan il·lusionar encara més als membres del Club, un Club que ja té prop de 500 socis.

El president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, va destacar la bona feina que s’està fent en el torneig Arcadi Manchón i l’excel·lent simbiosi entre Top Tennis i el Club Tennis Montbui. També va remarcar la importància del TAM com a torneig de pista ràpida en l’àmbit internacional pel qual han passat grans tennistes que ara estan jugant a primera línia com: Granollers, Ramos, ….

Finalment, Toni Reig, Director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, va manifestar la clara voluntat d’estar al costat de Tornejos com el TAM oferint, en el cas d’ahir, una finestra, un aparador, des d’on fer sentir la veu del tennis català al món. I és que un Torneig com el TAM que acull jugadors internacionals ajuden a posar Catalunya al món.