El Teatre de l’Aurora tanca la temporada amb l’estrena d’Othello, un clàssic de Shakespeare

17

El Teatre de l’Aurora tanca la programació Gener/Maig 2018 aquest cap de setmana i ho fa amb l’estrena d’un clàssic a càrrec de Les Antonietes Teatre. Es tracta d’una adaptació d’Othello de William Shakespeare dirigida per Oriol Tarrasón.

Otel·lo, general de l’exèrcit de la república de Venècia, i Desdèmona, filla del senador Brabancio, s’enamoren i es casen en secret. Iago, un dels lloctinents del d’Otel·lo, mogut per l’odi que sent cap a ell, intenta provocar la seva gelosia fent-li creure que la seva esposa li és infidel amb Cassio, el seu lleial tinent. Víctima de las seva terrible gelosia, Otel·lo acaba matant Desdèmona i després, en descobrir que tot ha estat un engany del malvat Iago, es suïcida.

Othello és una de les grans obres escrites per William Shakespeare. Igual que Romeu i Julieta són sinònim universal de l’Amor, el personatge d’Otel·lo s’ha convertit en el símbol d’un altre sentiment que afecta tots els humans, independentment de la seva raça, gènere o origen: la Gelosia.

Les Antonietes Teatre, que han aconseguit molt de ressò en el panorama teatral català gràcies a les adaptacions de clàssics com ara Molt soroll per res, Vània o Un tramvia anomenat desig, aquest cop adapten un dels grans clàssics del teatre universal sota la batuta d’Oriol Tarrasón. Othello es veurà a aquest divendres, dissabte i diumenge a Igualada abans d’estrenar-se a Barcelona.

Horari i venda d’entrades

Les representacions d’Othello, tindran lloc divendres 11 i dissabte 12 de maig a les 21 h. i diumenge 13 de maig a les 19 h.  Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 15 € i 12 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.