El Rotary Club Igualada celebra la 24a edició del concert solidari

29

L’Ateneu ple, cares somrients, l’auditori bellugant-se……això va passar aquest diumenge al Concert Solidari del Rotary Club Igualada. Un grup de cantants i músics provocadors, amb un repàs de peces mítiques, van organitzar “Una nit a Brodway”.

En aquesta 24a edició, el concert del Rotary Club Igualada destinarà tots els seus beneficis a l’entitat Salut Mental Catalunya Anoia, que aprofitarà aquesta emptenta per acabar de posar en marxe el seu projecte Club de Joves, que preten donar suport integral a joves de 18 a 30 anys de la comarca de l’Anoia que tenen algun problema relacionat amb la salut mental.

També enguany, hi havia una urna d’aportacions a la campanya End Polia Now que servirà per donar vacunes per lluitar contra aquesta malaltia i assolir l’objectiu d’eradicar- la al món.

Fins el 28 de febrer encara es poden fer aportacions a la fila 0 d’aquest concert benèfic i intentar aconseguir el màxim de diners. Per fer-ho es pot fer una transferència al compte bancari ES35 0182 8099 1402 0153 1233