El restaurant pedagògic l'Atelier ha atès a 4.500 persones al seu primer any de vida

121

3-DSCF0043.JPG

L’Atelier-Restaurant Pedagògic, una iniciativa de l’Escola Pia d’Igualada amb la Fundació Taleia que busca donar sortida laboral als nostres estudiants de cuina, ha atès al seu primer any de funcionament a més de 4.500 persones. Durant aquest any els alumnes del nostre mòdul de Formació Professional i Formació Ocupacional han pogut realitzar, a les seves instal·lacions, pràctiques diàries. Alguns d’ells han trobat la seva vocació en el sector de l’hostaleria i han continuant formant-se en aquest àmbit.
L’Atelier és una iniciativa sense afany de lucre que dóna l’oportunitat als joves d’aprendre, créixer i obrir-se un futur laboral, i als comensals, la possibilitat de ser partícips d’aquest procés.
El restaurant, obert de dilluns a divendres, de 8 a 17 hores, amb plats de qualitat, de proximitat, variats i especials. Hi treballen antics alumnes i alumnes de Formació Professional de Cuina i Serveis de l’Escola Pia d’Igualada. Al capdavant d’aquest projecte, tenim professors de cuina i serveis i una dietista que garanteixen la qualitat del producte i els processos.
En aquest sentit, durant aquest any la Generalitat de Catalunya ha reconegut la qualitat del nostre establiment amb l’acreditació Amed, que promou l’alimentació mediterrània.
Contínuament s’ofereixen esdeveniments com els ja reconeguts Tast de vins amb maridatge, cursos de cuina i gastronomia, xerrades sobre alimentació, etc…

L’Escola Pia de Catalunya, amb 283 anys d’història a Igualada, és una institució educativa i social, model de referència en l’àmbit de la Formació Professional. Ofereix un ampli ventall d’accions formatives en aquests estudis, convertint-se en referent tant per aquesta oferta com pel nombre de persones que se’n beneficien o d’escoles que les imparteixen.