El Residencial ViuB1 celebra el desè aniversari amb un 100% d’ocupació des del primer dia

96

El passat divendres a la tarda els residents del Residencial ViuB1 van celebrar el desè aniversari d’aquest edifici de pisos de lloguer amb serveis per a gent gran gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI).

La celebració va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Igualada i President de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, acompanyat pels regidors Jordi Riba i Irene Gil, pel Gerent del CSSI, Jordi Ferrer, i per la Directora Tècnica del CSSI, Maria Angels Riba.

L’acte va començar amb fotografia de tots els residents i autoritats, i va seguir amb dos pilars fets pels Moixiganguers d’Igualada al hall de l’edifici. En el segon pilar l’enxaneta va desplegar una pancarta commemorativa del 10è aniversari del ViuB1.

Posteriorment, els assistents van gaudir d’un berenar pica-pica al restaurant del residencial, i van acabar la festa gaudint d’una actuació del grup musical de playback Llum i Color al hall de l’edifici.

Ple des del primer dia

L’edifici manté un 100% d’ocupació dels 66 pisos des de la seva inauguració, de la mateixa
forma que succeeix amb el Residencial ViuB2, inaugurat el 2012. Tot i això, degut a la rotació dels pisos al ViuB1 i ViuB2, la llista d’espera es manté oberta per a totes les persones majors de 60 anys interessades en residir en un d’aquests habitatges de lloguer de protecció oficial, que disposen de serveis com piscina interior d’hidromassatge, gimnàs, biblioteca amb ordinadors, restaurant, premsa diària i suport del conserge disponible les 24 hores.

L’objectiu dels pisos és garantir que la gent gran pugui viure bé al seu habitatge i mantenir
l’autonomia el màxim temps possible, a la vegada que es beneficia d’un ampli nombre de serveis addicionals i de la tutela de professionals sociosanitaris. Si els ocupants dels pisos posteriorment perden autonomia, el CSSI ofereix un contínuum assistencial de serveis incloent el servei d’ajuda a domicili, l’hospital de dia, els centres de dia i en darrer terme la residència assistida.