El Rec.0 tanca amb èxit una nova edició

110

El Rec.0 Experimental Stores tanca una de les edicions més participades. I és que tenint en compte les dades provisionals, des de l’organització calculen que hi ha hagut un increment de visitants i vendes, especialment dimecres i dissabte. Marina Iglesias, coorganitzadora del Rec.0 explica que “fem una valoració molt positiva i tanquem aquesta 19a edició havent complert les expectatives”. Així, pendents encara de les dades finals, es preveu que el Rec.018 hagi crescut en visitants i també en vendes.

Més de 100 marques en 57 pop-up stores de moda han sabut atraure visitants d’arreu del país, una oferta que s’ha complementat amb les propostes culturals i gastronòmiques que es podien trobar al llarg del circuit del Rec.0. Precisament, el bon temps va fer que les activitats a l’exterior es consolidin amb èxit: els concerts, les sessions de Dj, els tallers… I també l’oferta del Rec Street Food, amb més d’una trentena de food trucks, va omplir els patis i exteriors del barri del Rec.

El Recmeeting, que va tenir lloc divendres a la tarda al restaurant Somiatruites, va atraure un centenar de persones interessades en les reflexions de la corredora Núria Picas i la nutricionista Sandra Sardina sobre l’esport com a filosofia de vida.