El Ramon Castelltort s’endú dos premis de rellevància al territori català

147

Una alumna del Ramon Castelltort guanya el 1r Premi Pissiganya

El passat divendres 25 de maig es va celebrar la festa anual d’El Tinter de les lletres Catalanes, que agrupa els premis literaris d’entre 6 i 18 anys amb més prestigi dels Països Catalans.

En aquest acte, celebrat al Casinet d’Hostafrancs, es van donar a conèixer els finalistes i guanyadors del Premi Sambori Òmnium de narrativa escolar i el Premi Pissiganya de poesia.

Enguany hem tornat a participar en aquest concurs literari, en la categoria de poesia visual, amb dos treballs que es fonamenten en els valors i el coneixement d’un mateix i dels altres per estar bé i feliç.

L’alumna Aina Roca, de 2n B va ser escollida com a finalista i va guanyar el 1r premi. La poesia visual guanyadora “Per mi vull…” juga amb la idea del magnetisme i de l’atracció per apropar a l’alumna aquelles coses de la seva vida diària que vol tenir ben aprop i repel·lir les que la fan estar trista i enfadada.

Felicitem a l’Aina pel seu treball i l’animem a seguir escrivint!

El Ramon Castelltort guanya el 2n premi del CAC a l’escola

Amb motiu del monogràfic d’enguany, Igualada, els alumnes de Cicle Inicial hem estat treballant al llarg del curs diferents aspectes de la ciutat com els barris, la festa major, els traginers…

L’interès i la motivació vers el coneixement de la Festa Major ens va portar a endinsar-nos en el tema i, a partir d’un treball globalitzat, finalment vam crear un vídeo amb la tècnica Stop Motion.

Aquest treball es va presentar als premis el CAC a l’escola, convocats pel Consell Audiovisual de Catalunya.

El passat dilluns 29 de maig es va celebrar la quinzena edició del  Premis el CAC a l’escola, a l’auditori del CosmoCaixa de Barcelona, i uns quants alumnes, en representació de tot el cicle, van assistir a l’acte de lliurament de premis.

El jurat va valorar el treball dels diferents llenguatges (plàstic, poètic i musical), la importància del coneixement del propi entorn cultural i la vinculació i col·laboració amb altres alumnes de l’escola.