El Ral·li Ciutat d’Igualada serà puntuable per la Copa d’Espanya

108

El Ral·li Ciutat d’Igualada tornarà els propers 20 i 21 de setembre. Després d’uns mesos de dubte i davant de les dificultats organitzatives patides durant les darreres edicions i en especial la del passat 2018, el Comitè Organitzador del Ral·li Ciutat d’Igualada va decidir retirar la seva prova del calendari català a la espera de trobar una solució per donar continuïtat a la seva cursa.

Durant els darrers mesos Moto Club Igualada i la Comissió Organitzadora, han treballat conjuntament per tal de buscar una sortida a la situació, i aquesta ha vingut donada de la mà de la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme, que acollirà la prova igualadina dins de la Copa d’Espanysa d’Escuderies en la modalitat d’Asfalt.

Així doncs, el proper setembre es disputarà la 21a edició del Ral·li Ciutat d’Igualada en un format similar al de les darreres edicions però únicament puntuable per la Copa d’Espanya d’Escuderies, tot i que completament obert a la participació de qualsevol equip sigui català o estatal.

A mesura que s’acosti la data l’organització anirà ampliant les informacions de la prova, així com el seu format final, recorregut, horaris i demés particularitats.
Des del Comitè Organitzador esperen “la comprensió d’haver pres aquesta decisió i rebre el recolzament tant d’esportistes, com dels oficials i la resta d’escuderies que col·laboren a la nostre cursa per tal de que el Ral·li Ciutat d’Igualada esdevingui, en aquesta nova etapa, una proba referent a nivell estatal”.