El Ral·li Ciutat d’Igualada torna a la Rambla

580

18è ral·li ciutat d'igualada - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catLa competició de l’esport de l’automòbil més important de l’any a l’Anoia és a punt de començar. La divuitena edició del Ral·li Ciutat d’Igualada és disputarà el dissabte vinent dia 30 d’abril puntuable pel Campionat de Catalunya, Open i Trofeu, Copes de Regularitat i organitzat per Moto Club Igualada.

Constarà de cinc trams cronometrats a fer dues vegades cadascun d’ells: Orpí, la Llacuna, Sant Jaume, Santa Perpètua i Savallà. Trams tots ells molt selectius i que a ben segur faran les delícies dels participants així com dels espectadors anoiencs i dels vinguts d’arreu de Catalunya.

El ral·li començarà a les nou del matí, per acabar a partir de tres quarts de nou del vespre. S’espera una nombrosa participació d’equips, varis d’ells de Moto Club Igualada, així com dels màxims especialistes catalans. El divendres a la tarda hi haurà les verificacions administratives i tècniques a la base del ral·li situada a les instal·lacions totalment reformades del prestigiós Garatge Montserrat igualadí.

Si en els trams cronometrats hi ha novetats importants, destaca i molt que la sortida i arribada del ral·li sigui a la Rambla de Sant Isidre igualadina, com així ja havia sigut en anteriors edicions, tot i que en els darrers anys havien estat situades en l’avinguda Barcelona i també al Polígon Industrial davant del concessionari Toyota. Tot un cert de Moto Club Igualada tornar a situar la sortida i arribada a la Rambla, i que ajuda a enlairar el caliu ciutadà envers al ral·li de casa, al Ral·li Ciutat d’Igualada.

JOSEP MARIA VIDAL