El PSC Anoia respon a la CUP: “ens encantaria debatre de política i no de mentides”

167

Ràpida resposta del PSC Anoia a les critiques de la CUP del pacte entre els socialistes i Junts per Catalunya al Consell Comarcal. Els cupaires es queixaven que aquest pacte de govern era una simple excusa per “mantenir les cadires”. Davant aquestes crítiques, els socialistes anoiencs es mostren sorpresos, ja que segons diuen, “el Consell Comarcal en cap cas ha nomenat càrrecs de confiança, a diferència de la CUP que sí que demanava tenir-ne a l’oposició de l’Ajuntament d’Igualada amb un import considerable, de 16.000 euros per a una mitja jornada”. És per això que des del PSC es pregunten “mantenir les retribucions de govern i oposició al Consell està mal vist però demanar nous càrrecs de confiança per l’oposició a l’Ajuntament d’Igualada estaria ben vist? Quin és el criteri de la CUP?”, pregunta el grup socialista al Consell.

Des del PSC expliquen que “les dues representants de la CUP al Consell Comarcal, Julia Bueno i Teresa Vidal, ja van ser advertides al mateix ple que no havien estudiat la documentació dels números que mantenen les retribucions del Consell i que mostraven un preocupant desconeixement de la institució comarcal. Al ple van rectificar, tot i que després han portat la mentida en un comunicat de premsa”.

A més, en el comunicat, el PSC aprofita per recordar els insults que van rebre els consellers en el ple d’investidura i afegeixen que “encara estem esperant el comunicat de la CUP condemnant els insults”.

Els socialistes anoiencs tanquen el seu comunicat dient que “ens encantaria debatre amb la CUP de política i no de mentides. Esperem que l’estiu els serveixi per reflexionar sobre com volen ser útils a la ciutadania de l’Anoia. Entenem que és una força que treu pit de dir que no li agradaria ser a les institucions, però aleshores haurien de saber si hi volen ser o no. Si hi són és per fer política i no per mentir contínuament. A través de l’antipolítica, no es pot fer política”.