El proper dijous, 1a Jornada d’Emprenedoria Corporativa a Igualada

45

empresas.jpg

Totes les empreses necessiten innovar per no perdre competitivitat. Però no només és important tenir idees i projectes, sinó que es necessita tenir un esperit, una actitud emprenedora.
L’actitud emprenedora és aquella que tenen els emprenedors en el moment de fundar el projecte i que mantenen durant els primers anys de vida de l’empresa. Aquest esperit es va perdent amb el temps per diferents motius, però cal recupera-lo per revertir la situació i així milorar el dia a dia de l’empresa. És necessari aquesta actitud posistiva en una empresa per que una bona emprenedoria corporativa pot ser la millor estratègia per garantir un projecte empresarial a llarg termini i nnovador.

Jornada gratuïta
Per aprofundir en el tema el proper 4 de juny tindrà lloc a Igualada la 1a Jornada d’Emprenedoria Corporativa, organitzada per la Unió Empresarial de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada.
S’explicarà què és l’emprenedoria corporativa, com gestionar aquest canvi, com incorporar el fracàs i l’error en el nostre dia a dia, però sobretot, millorar i reinventar els models de negoci de les nostres empreses. Una jornada molt dinàmica, amb tallers i conferències, a càrrec d’Albert Riba, Dynamic Partner InPreneur; Ramon Costa, Dynamic Partner InPreneur; i Lluïsa Font, Managing Director InPreneur.
La 1era Jornada d’Emprenedoria Corporativa tindrà lloc el 4 de juny a la seu de la Unió Empresarial de l’Anoia, de 9h a 13:00h i de 15:30h a 18:30h. L’assistència és gratuïta, però es pot assistir independentment a les activitats del matí o de la tarda. Cal inscripció prèvia a uea@uea.cat o bé al 93 805 22 92. Per conèixer el programa sencer amb els horaris consultar la web www.uea.com o bé l’enllaç
http://www.uea.cat/articles-mostra-2802-cat-jornada_dyemprenedoria_corporativa.htm