El pierenc Toni Bou tornar a regnar al Palau Sant Jordi

26

Josep Maria Vidal.- Després de l’ensopegada de l’any passat, el pierenc Toni Bou arribava  al Palau Sant Jordi barceloní amb ganes de tornar a demostrar que ningú pot amb ell en el trial més veterà del món a l’especialitat sota sostre, doncs va ser l’any 1978, en el que es va crear per part de l’empresa RPM liderada per Jaume Alguersuari, aquesta nova modalitat trialera.

Si a l’anterior edició Adam Raga amb TRRS es va imposar a Toni Bou amb la Honda, enguany Bou no ho ha tingut fàcil per guanyar doncs pràcticament fins a la penúltima zona de la ronda final, la classificació anava molt igualada.

Va ser aleshores quan el pilot anoienc va demostrar el perquè és el millor del món i va donar el cop d’efecte per tal d’imposar-se al pilot d’Ulldecona. A destacar la presencia en el Palau Sant Jordi de molts aficionats anoiencs, especialment d’aficionats i amics pierencs de Toni Bou.

Una vegada finalitzat el trial català Bou comentava: “La prova de Barcelona sempre és especial, l’any passat va ser molt dur no guanyar, però tinc clar que podia tornar a passar-me. Adam està molt fort així com els altres pilots participants. Sempre dono el 100% de mi mateix però un mínim error et pot passar factura. Arribava amb les últimes 3 victòries del mundial a la butxaca, i aquest triomf és important per a mi”.

Amb les victòries al tres trials anteriors, als de l’illa Reunión, Rennes, Budapest i ara amb el de Barcelona, el pilot pierenc Toni Bou encapçala còmodament el mundial indoor a falta de dues proves.

Abans de que es disputi la penúltima prova a Bilbao, ja aquest cap aquest de setmana es disputarà pels voltants de la població lleidatana d’Aitona, el primer trial puntuable pel campionat estatal a l’aire lliure.