El Physic CB Igualada supera el Multiopticas CB Salt a les Comes

Physic CB Igualada davant el Salt abril 2016 - la Veu de l'anoia - veuanoia.cat
4 d'abril de 2016

Victòria a les Comes pel sènior masculí del Club Bàsquet Igualada davant el Multiopticas CB Salt, per 81 a 72. El partit va començar amb un Physic CB Igualada molt posat en l’atac, aconseguint un parcial d’11-0 durant els primers minuts del partit. Poc després, els jugadors del Multiopticas CB Salt, despertaven tractant de retallar distàncies. Un primer quart molt bo pels igualadins, els portava a anotar quatre triples. El primer parcial va ser de 26-12.

En el segon quart, un equip visitant molt ficat en el partit, aconseguia millorar el seu encert, aconseguint anotar dos triples i retallant distàncies. L’equip local seguia amb la seva bona anotació des de la línia de triple, augmentant el seu encert i anotant fins a 5 triples durant els segon quart del partit. Poc podien fer per aturar-los els jugadors d’E. Suris. El segon parcial va ser de 22-19, que col·locava un resultat a la mitja part de 48-31.

A la represa del partit, els jugadors de Raül Caballero i Pep Piqueras mostraven els seus pitjors moments, amb dificultats per anotar i seguir el seu ritme de joc. Va ser aquí quan els jugadors de l’equip de Salt van aprofitar per poder guanyar un quart i retallar distàncies. Tot i així, els igualadins van seguir amb el recital d’anotació de triples, anotant-ne dos en el tercer quart. El tercer parcial del partit va ser de 14-15, col·locant un marcador de 62-46.

A l’últim quart, els jugadors del Physic CB Igualada seguien amb les dificultats per anotar i aturar al rival, que aconseguia posar-se a tan sols 8 punts dels locals. Una retallada de distàncies i un joc molt millorat dels visitants posaven les coses tenses als jugadors blaus, que tractaven de tornar a agafar distàncies amb els jugadors del Multiopticas CB Salt. L’últim parcial del partit va ser de 19-26.

5 inicial Physic CB Igualada: J. Torres, A. Del Hoyo, X. Creus, E. Tejero, P. Camí.

5 inicial Multiopticas CB Salt: M. Bartrolí, J. Geli, A. Espinosa, X. Torrent, A. Agustí.

Anotació Physic CB Igualada: M. Moliner (14), R. Riu (7), E. Burgès (3), J. Torres (11), C. Fons (-), A. Gual (11), A. Del Hoyo (5), X. Creus (5), S. Laguarta (3), E. Tejero (15), P. Camí (7).

Anotació Multiopticas CB Salt: M. Bartoli (2), J. Geli (4), A. Espinosa (6), A. Burguet (2), G. Planas (0), X. Torrent (16), A. Agustí (3), M. Busquets (3), R. Feixas (7), G. Bover (21), X. Montalat (0), G. Pascua (8).

Parcials: 26-12, 22-19 (48-31), 14-15 (62-46), 19-26 (81-72).

Àrbitres: E. Areste, Y. Alcaraz