El Physic CB Igualada perd a la pista del Jac Sants, que els supera a l’últim quart

bàsquet 4 - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
29 de febrer de 2016

Primer partit de la segona fase del Physic CB Igualada, a una pista complicada com la de Jac Sants. El partit començava amb un equip visitant molt ficat i molt encertat en atac, amb un parcial de 0-9 que descol·locava el pavelló. A partir d’aquest momento els locals van despertar, buscant situacions de bàsquets fàcils i jugant l’esquena, amb la qual cosa arribaven a retallar distàncies amb els jugadors de l’Anoia, que seguien trobant els seus respectius bàsquets. El resultat del primer parcial era de 10-18. En el segon quart, els jugadors barcelonins començaven a aixecar cap, amb un molt bon inici de quart que els va portar a col·locar-se 15-20 en els tres primers minuts. Una ràpida reacció dels jugadors de Raül Caballero i Pep Piqueras tornava a deixar la diferencia de deu punts al marcador, fins a arribar a fer un parcial de 15-14 favorable al conjunt local, que col·locava un marcador de 25-32 a la mitja part.

A la represa del partit, els jugadors de casa sortien amb més força que mai, amb ganes de poder finalment retallar totes les distàncies. Un intercanvi de cistelles anunciava la tornada del Jac Sants al partit, col·locant per primera vegada l’empat en el marcador, a falta d’un minut pel final del quart. Durant els segons següents arribaven a agafar avantatge de dos punts, tot i que finalment el resultat era de 46-47, amb un parcial de 21-15. En l’últim quart, un Jac Sants totalment per sobre de l’equip visitant, mostrava el seu millor joc a la seva afició, arribant a agafar un avantatge de fins i tot 10 punts. Exprimint totalment el seu potencial, deixaven a un Physic CB Igualada sense possibilitats a la remuntada. L’últim parcial del partit va ser de 22-15 Finalment el matx va acabar amb un resultat de Jac Sants 68 – Physic CB Igualada 62.