El Physic CB Igualada ensopega a la pista del CB Cornellà

CCB Cornellà vs CB Igualada - foto CB Cornellà twitter - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat
18 d'abril de 2016
CB Cornellà – CB Igualada (Foto: @CBCornella)

L’enfrontament entre el CB Cornellà i el Physic CB Igualada començava amb un equip local dominant en atac, aconseguint bloquejar l’equip de l’Anoia i treure’l del seu joc. L’anotació de dos triples i les múltiples pilotes recuperades de l’equip de Cornellà posaven les coses difícils als jugadors del Physic CB Igualada. Tot i l’anotació de tres triples dels igualadins en el primer quart, arribaven a un primer parcial de 18-13.

En el segon quart, els visitants, encara bloquejats, deixaven les coses fàcils al conjunt local per agafar encara més distància en el marcador. Intentaven canviar la seva defensa però tot i així, els jugadors de M. Solanes aconseguien sortir-ne bé i trobant situacions de bàsquets fàcils. Els igualadins seguien en la seva lluita per intentar anotar, tot i les dificultats. Finalment el segon parcial va ser de 16-12, que col·locava un resultat total a la mitja part de 34-25.

A la represa, un CB Cornellà molt concentrat tant en atac com en defensa aconseguia el seu millor resultat de períodes, deixant així la máxima distància en el marcador amb els igualadins. Tot i això, els jugadors de Raül Caballero i Pep Piqueras aconseguien aixecar cap i millorar el seu ritme, trobant també situacions de bàsquets per intentar arribar bé al final del partit. El tercer parcial va ser de 20-15, que situava un marcador de 54-40.

En l’últim quart, el conjunt igualadí treia forces i aconseguia retallar distàncies amb el Cornellà, tot i que atrapar-los ja era difícil per la manca d’encert i de temps de partit. Malgrat tot, no es van donar per vençuts aprofitant fins a l’última ocasió per encistellar. L’últim parcial reflectia l’únic guanyat pel conjunt visitant, amb un resultat de 17-19. Finalment el matx va acabar amb un resultat de CB Cornellà 71 – Physic CB Igualada 59.

5 inicial CB Cornellà: B. Alvarez, JP. Pilan, A. Sanmartín, F. Villalón, VM Mbappe.

5 inicial Physic CB Igualada: J. Torres, A. Del Hoyo, X. Creus, E. Tejero, P. Camí.

Anotació CB Cornellà: I. Marin (2), N. Zamora (-), R. Ramírez (0), A. Martínez (14), S. Sanz (5), R. Cintas (14), B. Alvarez (5), JP. Pilan (3), A. Sanmartín (10), F. Villalón (15), VM. Mbappe (3).

Anotació Physic CB Igualada A: M. Moliner (6), R. Riu (5), E. Burgès (-), S. Laguarta (14), J. Torres (7), C. Fons (-), A. Gual (5), A. Del Hoyo (6), X. Creus (7), E. Tejero (8), P. Camí (1).

Parcials: 18-13, 16-12 (34-25), 20-15 (54-40), 17-19 (71-59).

Àrbitres: J.M. Olivares, M.A. Soto.