El Mostra’m Igualada vol ser el punt de trobada entre agents socials i empresarials de l’Anoia

92

El pròxim diumenge 23 de setembre es farà la primera edició del Mostra’m Igualada. Aquest serà l’espai i el moment per confluir amb l’atmosfera perfecta la gent de tot tipus de status social, cultural i polític, que conviuen en una mateixa ciutat o poble, per tal de trobar-se i compartir, en definitiva recuperar el concepte de fer vida social.

La societat actual, està immersa en una dependència excessiva dels afers més quotidians, i és privada sovint d’espais distesos on cuidar les relacions socials en la mesura que es voldria. El que es coneix com fer vida social s’està perdent, però es evident que hi ha una necessitat vital i que falta trobar l’excusa perfecta per practicar-la. Espais de relació social són sovint necessaris per a mantenir un determinat status, uns vincles de convivència i/o un punt de trobada per desconnectar, per relacionar-se i per conèixer, viure i gaudir del que passa a l’entorn.

Per altra banda, les activitats, esdeveniments, fets destacats, projectes i les iniciatives que es porten a terme per les diferents entitats, a l’igual que els productes i serveis que ofereixen les empreses, sovint no tenen plataformes que no siguin les merament publicitàries on donar-se a conèixer, exposar-se i/o mostrar-se en directe.

L’esdeveniment que proposen Desig Esdeveniments i Sesoliveres, és una plataforma de relació social i punt de trobada entre els ciutadans i els diferents grups, empresarials, polítics, socials i culturals que formen Igualada.

També serà una oportunitat per conèixer el que ha passat i el que passarà aquesta tardor/hivern a Igualada en els diferents àmbits: cultura, esport, societat, empresa, gastronomia i estil de vida.

Els encarregats de presentar i donar a conèixer el que passarà, seran els amfitrions, persones de referència en cada àmbit.

Sesoliveres disposarà de tota la finca perquè els assistents puguin gaudir-ne i moure’s pels diferents ambients que es crearan i personalitzaran. Es promourà un ambient familiar, divertit i agradable. Que joves i no tant joves es trobin a gust i en gaudeixin. Es potenciarà l’anada amb cotxe, a peu, amb moto, amb bicicleta….

Està previst de fer-ne dues edicions a l’any, al setembre i al març.