El Monbus Igualada torna a guanyar de manera còmode (62-83)

18 de febrer de 2019

Després de l’àmplia victòria davant el C.B. Salt per 89-55, els igualadins visitaven el passat dissabte el Pavelló Eusebi Millan de Mataró per enfrontar-se a un rival molt complicat de la part mitja de la classificació com és el Mataró Parc Boet.

Des de l’inici els igualadins van dominar el matx amb un excel·lent primer quart que ja posava la diferència de dotze punts amb un marcador de 16-28.

El segon període seguia amb la mateixa tònica i amb un parcial de 0-12 els igualadins ampliaven l’avantatge 19-40. Tot i la solvència dels de l’Anoia, els mataronins van aixecar el cap i amb un parcial de 9-0 s’apropaven al marcador 28-40. I s’arribava al descans amb deu punts de diferència, 34-44.

A la represa, els del Maresme van aconseguir col·locar-se a vuit punts, però amb un parcial de 7-14 en els últims minuts del tercer quart, els igualadins posaven una altre vegada el marcador amb una diferència de 52-67.

En l’últim quart es va reduir l’efectivitat per part dels dos equips i el resultat va ser el més baix del partit amb un 10-16 de parcial i un resultat final de 62-83.

El Mataró Parc Boet és un rival de molt nivell i jugar a la seva pista és un factor molt complicat que els de L’Anoia van poder superar amb nota, fent un partit molt complert que els permet seguir lluitant a la part alta de la classificació.

El Monbus C. B. Igualada tornarà a jugar a domicili la propera setmana; el partit serà el proper dissabte, a les 6 de la tarda, al Pavelló Joana Ballart de Valls. Un altre desplaçament molt complicat davant un rival que necessita sumar i allunyar-se de la part baixa de la classificació. Però els igualadins ja van assaltar el Joana Ballart a la Lliga Catalana i volen torna-ho a fer i seguir lluitant per les primeres places.