El Monbus Igualada supera sense problemes al cuer de la lliga (89-55)

11 de febrer de 2019

Després d’un cap de setmana d’aturada de la lliga per disputar la final a 4 de la Lliga Catalana EBA, el Monbus Igualada tornava a la competició regular, per enfrontar-se al cuer de la categoria, el CB Salt a Les Comes.

El partit començava amb un intercanvi de cistelles i tantejant els dos equips, però amb un parcial d’11-0 pels de l’Anoia que col·locaven el marcador 20-11 s’obria la primera escletxa i s’arribava al final del primer quart 23-12.

Els igualadins no van abaixar la intensitat defensiva que els permetia córrer i generar situacions de tirs còmodes. L’Igualada estava còmode dominant el joc i això es notava en l’alt percentatge d’encert en el llançament. I amb un parcial de 24-15 al segon quart s’arribava al descans 47-27.

El tercer quart va ser més disputat, amb un parcial de 0-6 pel Salt, que reduïen la diferència fins als 16 punts. Però els igualadins van seguir sense perdre la cara al partit i van seguir dominant en un quart ajustat que acabava 18-15.

L’últim quart començava 65-42, amb els de l’Anoia dominant totes les facetes del partit i sense donar cap opció als visitants. Els locals tornaven a tancar un ampli parcial de 24-13 en l’últim quart per acabar el partit amb un resultat final de 89-55.

El Monbus C. B. Igualada segueix en plena lluita a la part alta de la classificació i la propera jornada, el dissabte 16 de febrer, visitarà la pista d’un rival molt complicat com és el Mataró Parc Boet a les 16:15.

Fitxa tècnica

Monbus C.B. Igualada: Miki Stobart (7), Sergi Carrión (2), Miquel Benito, Edu Burgès (6), Jordi Torres (12), Carles Fons (24), Jaume Torres (8), Pau Camí (4), Arnau Latorre (2), Alex Matencio, Edu Tejero (9), Roger Pérez (15).