El Monbus Igualada s’imposa al Pardinyes en el primer partit de la Lliga Catalana EBA (77-64)

10 de setembre de 2018

El dissabte 8 de setembre, va començar la competició oficial pel primer equip del C.B.
Igualada i ho feia amb la Lliga Catalana EBA davant Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida.

Aquesta setmana l’enfrontament a Les Comes era a cara o creu, ja que si els de Lleida
s’enduien la victòria aconseguirien la classificació quedant primers del grup, després que el cap de setmana passat s’imposessin al Morabanc Andorra “B”. Els igualadins, però, després d’una pretemporada molt intensa i una darrera setmana molt dura de treball, arribaven a l’enfrontament amb les idees molt clares per poder reduir els llançament des del perímetre dels lleidatans, que en van anotar 16 triples a la primer jornada del triangular.

El partit va començar amb un clar domini del Monbus Igualada i s’arribava al final del primer període amb un marcador de 21-11.

Al segon quart els lleidatans es van fer amb el ritme de partit i amb un parcial de 2-
13 en 7 minuts van aconseguir donar la volta al marcador. Tot i això, en els últims 3 minuts abans d’arribar al descans, els blaus es van refer i van marxar als vestidors amb un avantatge de 7 punts, 33-26.

Després d’un tercer període amb parcials pels dos equip, 7-0 primer i 0-10 pels visitants després, els locals arribaven a l’últim quart per davant, 55-50.

En l’últim període els igualadins es van fer amb el control del partit, encadenant bones defenses amb cistelles clau en moments decisius que acabaven decantant el matx a favor dels locals amb un marcador final de 77-64.

El factor determinant de la victòria igualadina va ser en gran part la defensa plantejada
per l’equip local, aconseguint deixar un molt bon equip en 64 punts. El fet d’estar en pretemporada va fer que no sortís el millor partit possible, però tot just es tractava del primer partit oficial.

El proper diumenge 16 s disputarà la ultima jornada d’aquesta fase prèvia al Pavelló M.I. Govern d’Andorra entre el B.C. Morabanc Andorra B i el Monbus C.B. Igualada.

Fitxa del partit

Monbus C.B. Igualada: Miquel Benito (8), Edu Burgès (10), Sergi Carrión (2), Jordi
Torres (3), Jaume Torres (11), Carles Fons (9), Miki Stobart (11), Pau Camí (6), Roger
Pérez (8), Alex Matencio, Edu Tejero (9).