El Monbus Igualada segueix fent història i ja té el bitllet per la fase final d’ascens a Leb Plata

220

El Monbus Igualada s’ha classificat per l’última fase d’ascens a Leb Plata. Històric. Després de perdre ahir contra l’amfitrió de la Final Four, el Pardinyes de Lleida, avui es jugaven la tercera posició i última que donava accés a la fase final d’ascens. Ho feien contra la Unió Bàsquet Sant Adrià, que ahir dissabte havia perdut contra l’Ibersol Tarragona.

En el partit decisiu d’aquest diumenge, el Monbus Igualada ha dominat de principi a final. Al primer període finalitzava amb 6 punts d’avantatge pels anoiencs, i un enorme final del segon període, els donava un avantatge d’onze punts a la mitja part. La diferència ha anat augmentant en el tercer període, amb diferències de fins a 17 punts, i que ha acabat amb l’Igualada 15 punts per sobre. En l’últim període, tot i que l’UBSA ha intentat la remuntada a la desesperada, el Monbus Igualada ha controlat perfectament el seu avantatge i ha acabat imposant-se, senes patir, per un marcador de 80-89.

La fase final d’ascens, que ja agruparà equips de tot Espanya, es disputarà entre el dijous 16 de maig i el diumenge dia 19, encara amb seu per definir.