El Monbus Igualada guanya i depèn d’ell mateix per disputar la fase d’ascens
E

8 d'abril de 2019

CB Cornellà 64
Monbus CB Igualada 73

El Monbus C.B. Igualada necessitava sumar per seguir somiant amb el play-off. Amb la victòria, caldria esperar l’enfrontament més clau d’aquesta jornada 24 entre el C.B. Quart – Germans Cruz i l’Ibersol CB Tarragona.

Després de la victòria davant el Tenea – C.B. Esparreguera, el conjunt igualadí arribava al matx davant el CB Cornellà amb bones sensacions tot i les dificultats que presentava el partit, amb un rival que ha anat de menys a més al llarg de la temporada.

El partit començava amb un 6-0 pels locals, però els igualadins, que sabien que el Cornellà no seria un rival fàcil, van retornar el parcial amb un 0-7 per posar el marcador 8-9. A partir de llavors, el tempteig es va mantenir amb un intercanvi de cistelles fins al 18-19 final.

Al segon quart es mantenia la igualtat fins al minut 5 amb 25-27 al marcador. Els igualadins van aconseguir la màxima avantatge d’11 punts amb un parcial de 0-9, però que tot seguit, responien els locals amb el 10-0 que col·locava el 35-36 abans del descans.

A la represa el Cornellà sortia endollat i encadenava 8 punts consecutius per allargar el parcial del segon quart fins al 18-0. Els de l’Anoia retallaven els 7 punts de diferència, i amb un parcial de 5-17, es tornaven a avançar a l’electrònic 48-53. S’arribava al final del tercer quart 53-56.

En el darrer quart, els igualadins van mostrar caràcter guanyador i es van endur el quart 11-17. El resultat al final del partit va ser de 64-73.

Amb aquesta victòria, només calia saber el resultat entre els dos primers classificats per saber si l’equip igualadí dependria d’ell mateix per a classificar-se pel play-off.

Amb el resultat final de 61-62 en el partit entre el C.B. Quart – Germans Cruz i l’Ibersol CB Tarragona, que garanteix ja el play-off pels tarragonins, l’Igualada aconseguint la victòria en les dues darreres jornades, assoliria el pas al play-off d’ascens.

El proper 13 d’Abril a les 7 de la tarda el Monbus C. B. Igualada disputarà l’últim partit de la fase regular a les Comes contra el CB Salou, en un partit vital per seguir somiant.