El Monbus Igualada fa història

29 d'abril de 2019

El Monbus Igualada ha fet història i s’ha classificat pel play-off d’ascens a la Lliga Leb Plata. Els igualadins depenien d’ells mateixos en aquesta darrera i última jornada de la fase regular i van aconseguir la victòria a Martorell.

Els conjunt igualadí no podia fallar davant un rival que no s’hi jugava res a nivell de classificació i que jugava sense cap pressió. El CB Martorell posaria les coses molt complicades.

Els nervis a l’inici del partit passaven factura als visitants, que començaven amb un parcial en contra de 8-3, però que van aconseguir capgirar amb el 8-8 al marcador. Però el Martorell seguia mostrant un joc fluid, sense dubtes ni cap pressió i s’enduia el primer quart 21-15.

L’Igualada va començar a trobar-se còmode en el segon quart, on la intensitat i el nivell defensiu els permetia córrer i anotar cistelles de contraatac. Capgirava el parcial i col·locava l’electrònic 30-31. Aquesta renda d’un punt es mantenia fins al descans 41-40 pel Martorell.

Amb l’Igualada de nou dins el partit el resultat es mantenia fins al 51-54. Els de l’Anoia se sentien còmodes i van augmentar el ritme de joc. No perdonaven i l’avantatge anava augmentant fins al 57-70. Amb un tercer quart esplèndid amb trenta punts anotats, els visitants ja tenien coll avall el partit.

Durant l’últim quart ja no va canviar el guió del partit ni el marcador. La diferència augmentava fins el 67-84. Finalment s’arribava al final del partit 76-93. La victòria davant el CB Martorell fa que la temporada del Monbus C.B. Igualada sigui històrica aconseguint la classificació pel play-off d’ascens.

El proper cap de setmana del 4 i 5 de maig es disputarà a Lleida la Final a 4 en la lluita per l’ascens entre el Monbus C.B. Igualada, l’Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida, l’Ibersol CB Tarragona i l’OIC Penta UB Sant Adrià.

Fitxa tècnica
Monbus C.B. Igualada: Miki Stobart (18), Sergi Carrión (7), Miquel Benito (3), Edu Burgès (14), Jordi Torres (7), Carles Fons (17), Jaume Torres (13), Pau Camí (6), Toni Lamolla (3), Alex Matencio, Edu Tejero (3), Roger Pérez (2).