El Monbus Igualada es manté invicte després d’una gran victòria contra el Boet Mataró

15 d'octubre de 2018

Ahir diumenge, amb només 48 hores de recuperació després del partit de Lliga Catalana de divendres, el Monbus Igualada disputava la quarta jornada de la Liga EBA. Arribada la quarta jornada només quedaven quatre equips invictes a la competició. Igualada o Boet, un dels dos també cauria en aquesta jornada.

Els igualadins s’enfrontaven al Mataró Parc Boet a Les Comes que presentava una entrada espectacular per seguir ajudant l’equip en aquest inici de temporada espectacular. Es preveia un partit molt dur per les primeres posicions de la taula. El primer quart va ser molt igualat, amb un Boet fent molt de mal dins la pintura de la mà de Moore amb 13 punts. Els blaus no aconseguien aturar el jugador americà en el bloqueig directe. Els igualadins no es feien amb el ritme de partit i tenien dificultats per jugar amb els interiors. Tot i aquest inici el marcador al final del quart era d’empat a 16.

Al segon quart els de l’Anoia van trobar connexions amb els jugadors interiors i van carregar de faltes als mataronins. Tot hi que de tant en tant els de l’Anoia aconseguien fer mal des de la pintura, no eren regulars i els del Maresme seguien fent un joc molt directe i sumant cistelles fàcils per desconnexions dels locals. L’Igualada es trobava en una situació nova aquesta temporada, anava al descans per sota al marcador 32-34.

El tercer quart, quan semblava que els locals havien aconseguit aturar la ratxa anotadora de Moore i quan semblava que els igualadins començaven a trobar-se i a sentir-se còmodes a la pista, apareixia Puig per mantenir la diferència al marcador. Al final del tercer quart es mantenia la diferència per la mínima amb 51-53.

Començava l’últim quart amb el partit totalment obert i l’Igualada sabia quina havia de ser la línia a seguir per guanyar el partit; defensar molt agressius i no concedir llançaments exteriors a darrere i jugar pels interiors a davant. Els igualadins es van agafar a aquesta idea i només van permetre 10 punts als mataronins. Els jugadors interiors van anotar el 90% dels punts de l’últim quart amb un parcial de 18-10.

Això va permetre als de l’Anoia endur-se al partit amb el resultat final de 69-63. El Monbus C.B.Igualada suma la quarta victòria i segueix invicte a la competició; comparteix el liderat amb l’altre equip invicte, el C.B. Quart. El partit es va decidir per la mínima quan l’equip es va mostrar sòlid en defensa i va poder generar des del joc interior en atac.

L’equip disputarà el proper partit el dissabte 20 d’octubre a les 17:45 al Pavelló de Les Comes davant el C.B. Valls Nutrion contra el que es van enfrontar el passat divendres a la Lliga catalana. Contra aquest equip es jugaran tres partits en tres setmanes.

Fitxa tècnica

Monbus C.B. Igualada: Miki Stobart (12), Sergi Carrión (2), Miquel Benito (3), Edu Burgès (16), Jordi Torres (5), Carles Fons (1), Jaume Torres, Pau Camí (4), Alex Matencio, Edu Tejero (16), Roger Pérez (10).