El Monbus Igualada es classifica per la Final a Quatre de la Lliga Catalana EBA

63

No hi ha qui els aturi. Ahir dijous, el Monbus Igualada jugava el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga Catalana EBA i es va tornar a imposar, 77-68. En l’anada, disputada fa tres setmanes a la capital de l’Alt Camp, els blaus ja havien guanyat per 72-77.

El partit es va decidir en l’últim quart, ja que a falta de 10 minuts l’avantatge pels locals era de només 3 punts. Però aquests finals ajustats agraden als igualadins, que a falta de 5 minuts ja havien agafat una renda de 7 punts que sumats als 5 que tenien del partit d’anada feien molt complicada la remuntada dels vallencs.

Foto: Joan Guasch / Arxiu

Amb aquesta victòria, el Monbus Igualada s’assegura el pas a la Final a Quatre de la Lliga Catalana EBA que no es disputarà fins a principis de l’any que ve. A tot això, els blaus segueixen imbatuts en el que va de temporada, aconseguint ple de victòries tant a la Lliga EBA com a la Lliga Catalana.

Aquest dissabte volen seguir augmentant aquesta ratxa de victòries. Per fer-ho, hauran de derrotar a l’Ibersòl CB Tarragona, demà dissabte a les 17:45 a Les Comes.