El Monbus CB Igualada tanca l’any amb derrota

23 de desembre de 2019

El partit corresponent a la 13a jornada de la lliga EBA enfrontava el passat dissabte 21 de desembre a les Comes al Monbus CB Igualada (1r classificat) contra el FC Martinenc Bàsquet (3r classificat). El partit començava molt bé per als igualadins que aconseguien ficar-se de bon inici fins a 9 punts per sobre el marcador. En aquest moment, però, els visitants va apretar en defensa i va reduir la diferència fins als 2 punts per a un 14 a 12 al final del primer període.

Un gran nivell defensiu visitant es mantindria tot el segon període permetent als blau i grocs anotar només 10 punts en 10 minuts. Parcial de 10 a 22 per a un 24 a 34 a la mitja part.

A la represa el Martinenc mitjançant un gran encert des de la línia de 3 aconseguia augmentar la diferència fins a 20 punts. Els igualadins mostrarien una reacció a finals del 3r quart amb dos triples consecutius de la mà d’Àlex Matencio. 17 a 25 en aquests 10 minuts per a un 41 a 59 a falta de deu minuts de joc.

A l’últim període els igualadins aconseguien mantenir la reacció i baixar la diferència fins als 10 punts, però novament els visitants des del 6,75 sentenciaven el partit. Segona derrota de la temporada per al Monbus CB Igualada que col·loca un balanç d’11 victòries i dues derrotes al final de la primera volta del campionat.

Per part del Monbus CB Igualda van jugar: Sergi Carrión (2), Miquel Benito (0),Pape B. Sall (2), Edu Burgès (11), Jordi Torres (0), Carles Fons (12), Jaume Torres (3), Pau Camí (3), Oriol Mateu (9), Edu Tejero (7), Roger Pérez (6).