El Monbus CB Igualada surt victoriós d’una de les pistes més complicades de la Lliga EBA

1 d'octubre de 2019

TENEA CB ESPARREGUERA 76
MONBUS CB IGUALADA 78

El passat dissabte 28 de setembre tenia lloc la segona jornada de Lliga EBA. Els igualadins,
després de derrotar el Morabanc Andorra “B” en la primera jornada, es disposaven a jugar a casa del Tenea CB Esparreguera en motiu de la segona jornada del grup C-A.

El partit va començar amb un parcial de 0-10 a favor dels anoiencs. Els locals, però, van aconseguir reaccionar, arribant a empatar a 17 punts poc abans del final del primer període al qual s’arribava amb el resultat de 17 a 20 a favor dels igualadins.

El segon quart es converitira en un intercanvi de cistelles amb alta efectivitat per part dels
dos equips (tots dos anotarien més de 20 punts en aquests 10 minuts) que faria arribar al descans amb un marcador de 43-42.

El tercer períodes va ser de domini verd i negre al marcador, els igualadins anirien
a remolc al llarg de tot el quart, amb diferències a l’electrònic que rondaven els deu punts.
S’arribava als 30 minuts de joc amb el marcador de 63 a 57.

A l’últim quart els igualadins anirien aconseguint reduir les diferències. A falta de 2 minuts i mig per a finalitzar el partit, aconseguien igualar el marcador i ja no van tornar a anar per darrere d’aquest. Gràcies a unes grans defenses, els de l’Anoia, encaixant només 13 punts en l’últim període, van aconseguir segellar la victòria amb un marcador final de 76 a 78.

Victòria molt treballada del conjunt dirigit per Jordi Martí que els situa com a un
dels pocs equips del grup C-A de lliga EBA que ha aconseguit dues victòries en les dues primeres jornades.

El proper dissabte, el Monbus CB Igualada rebrà la visita a les Comes del CB Quart Germans Cruz, un equip el qual els igualadins van acabar una posició per sobre la temporada passada.

Fitxa tècnica
Monbus C.B. Igualada: Sergi Carrión (9), Miquel Benito (4), Edu Burgès, Jordi Torres (14), Toni Lamolla, Carles Fons (6), Jaume Torres (9), Pau Camí (3), Alex Matencio, Oriol Mateu, Edu Tejero (18), Roger Pérez (15).