El Monbus CB Igualada es classifica pels quarts de final de la Lliga Catalana EBA

17 de setembre de 2019

El Monbus CB Igualada disputarà els quarts de final de la Lliga Catalana EBA després d’imposar-se en els dos partits del triangular que l’enfrontava al Martorell i a l’Esparreguera. Els blaus encara no coneixen el rival al qual s’enfrontaran en la següent eliminatòria.

Pel que fa al triangular, els jugadors de Jordi Martí es van imposar de manera clara en el primer partit disputat el dissabte 7 de setembre a Les Comes contra el CB Esparreguera. Els igualadins van anar per davant en el marcador en tot moment, arribant a aconseguir un màxim avantatge de 24 punts. Amb 4 jugadors per sobre dels 10 punts anotats, els joc de l’equip va ser força coral, amb una gran defensa que va deixar als del Baix Llobregat amb només 53 punts anotats. El resultat final va ser de 73 a 53.

I aquest passat dissabte dia 14 de setembre els blaus disputaven el segon partit d’aquest triangular contra el CB Martorell. Amb una derrota per ajustada n’haurien tingut prou per aconseguir el pas a quarts de final, gràcies a la gran diferència de punts aconseguida en el primera partit, però tot i això els jugadors igualadins van sortir al partit a per totes. Tot i les baixes d’alguns jugadors importants, els blaus van aconseguir un màxim avantatge de 15 punts a l’equador del partit. En l’últim quart, però els locals van ajustar les distàncies en el marcador, però sense aconseguir el sorpasso en cap moment. Al final 72-74 per un Monbus CB Igualada que aconseguia el bitllet pels quarts de final de la Lliga Catalana EBA.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?