El mercat de la Masuca d’Igualada ensenya com taller bé el pernil

0

Nova botiga Mª Assumpció.jpg Aquest divendres a la tarda, el Mercat de la Masuca es realitzarà un curs per aprendre a tallar pernil i una degustació d’aquest exquisit menjar entre els clients i habituals de la Masuca que s’acostin al Mercat. D’aquesta manera, l’Associació de Botiguers de la Masuca vol celebrar el Sant Joan (que és el proper dilluns) i donar consells als habituals per a que puguin gaudir de la nit més curta de l’any. El curs de tall de pernil es farà a partir de les 6 de la tarda i contarà amb la presència d’un expert mestre tallador que explicarà els passos a seguir i els consells per tallar un pernil de forma correcta i per treure’n tot el seu gust. Durant la classe, es repartiran els talls de pernil, pa amb tomàquet gentilesa del Forn Alemany i una copa de vi, així que els assistents podran degustar un dels productes estrelles del Mercat. A més, al finalitzar l’acte (cap a les 19h) es sortejaran dos pernils entre tots els assistents presents. L’activitat està impulsada per l’Associació de Botiguers de la Masuca i està organitzada per Bodegas Gallardo. Per participar-hi, caldrà entregar el cupó de participació que les botigues membres de l’Associació donaran durant aquesta setmana o un tiquet de compra en qualsevol d’elles.