El ‘Gran Laureanu’, la campanya de Nadal dels comerciants de Calaf, repartirà 2.500 € en premis i descomptes

49

Una quarantena de comerciants de Calaf promouran aquestes festes la campanya “El Gran Laureanu” amb què han creat una moneda local anomenada “Laureanu” i que a partir del 2 de desembre es podrà aconseguir comprant als comerços participants. 

Cada bitllet “Laureanu” tindrà un valor de 0,10 € i comptarà amb un número que servirà per participar en sorteig del “Gran Laureanu” on s’obsequiarà la persona guanyadora amb 500 €.

Sorteig “Gran Laureanu”, el 5 de gener
El 5 de gener, mentre s’espera l’arribada dels Reis, a 3/4 de 6 de la tarda, davant del Casal de Calaf, es farà el sorteig del “Gran Laureanu” entre tots els números repartits. El premi consistirà en un bitllet gegant del “Gran Laureanu” que  tindrà un valor de 500 € per gastar a les botigues participants en la campanya en un únic dia. A l’hora de fer el sorteig, es trauran dos números, el de la persona guanyadora i un de reserva. Si el dia 20 de gener, no ha sortit el número guanyador, es passarà al suplent. 

Descomptes en les compres fins al 29 de febrer
Un cop hagi sortit el bitllet guanyador del “Gran Laureanu”, fins al 29 de febrer tots els bitllets de “Laureanus” no premiats acumulats durant les festes es podran bescanviar i aconseguir deduccions en l’import de les compres.

En total, es repartiran fins a 19.700 butlletes “Laureanu”, el que suposarà per als comerciants obsequiar als clients amb 2.000 € en descomptes.